ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημ/νία 21/05/2012

Υπηρεσία EURES
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας, οργανώνει εκδήλωση για την ενημέρωση Ελλήνων Νοσηλευτών και Ιατρών καθώς και Πτυχιούχων της Ιατρικής σχολής, που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.
Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα την Τρίτη 22 Μαΐου 2012 στο Ξενοδοχείο   «Νew Hotel» (Φιλελλήνων 16 Σύνταγμα) και στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 στο «Capsis Hotel» (Mοναστηρίου 18) από τις 10.00 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των Νοσοκομείων, Katholische Kliniken Kleve, LVR-Klinik Bedburg-Hau,  Katholische Hospitalvereinigung Weser-Egge gGmbH,  SLK-Kliniken Heilbronn GmbH Klinikum am Plattenwald, Universitätsklinikum Aachen (UKA),  BeneVit Pflege in Hessen GmbH Haus Rosengarten,  Senioren-Appartments am Isar Hochufer  που επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες γερμανόφωνους νοσηλευτές και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων με σκοπό να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.
Στην έναρξη της εκδήλωσης θα γίνουν παρουσιάσεις των Νοσοκομείων και θα υπάρξει η δυνατότητα συνεντεύξεων, προσωπικής επικοινωνίας και παράλληλα προώθησης των Βιογραφικών Σημειωμάτων (CV) στους εργοδότες των Νοσοκομείων. Επιπλέον, δύο Σύμβουλοι EURES της Γερμανίας θα παράσχουν γενικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν τις συνθήκες Διαβίωσης και Εργασίας στη Γερμανία.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Κατερίνα Φλάκα, Συντονίστρια του δικτύου EURES του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: gr01ea29@oaed.gr  και με την Σύμβουλο EURES, Eλένη Φουλιρά,  στο gr01ea23@oaed.gr
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr στο χώρο «θέσεις εργασίας στην Ευρώπη», στο EURES www.eures.europa.eu , στο πρόγραμμα εκδηλώσεων καθώς και στην σελίδα « Eures Greece» στο facebook.

Για περισσότερα  ΕΔΩ